kristallen_vit-2

Benchmark Event

Berns Salonger, Stockholm

9 februari 2023

 ANMÄL DIG

https://9184530.fs1.hubspotusercontent-na1.net/hubfs/9184530/BME-intro.mp4

Benchmark Event

Med Benchmark Event får vi möjlighet att uppmärksamma de privata och kommunala bostads- och fastighetsbolagen som av sina hyresgäster utsetts till de bästa hyresvärdarna. Kontinuerliga jämförelser skapar drivkraft, både internt och för hela branschen! 

Syftet med Benchmark Event är både att lyfta fram de hyresvärdar som prioriterar sina kunder och satsar på en hög kvalitet och att skapa ett forum för erfarenhetsutbyte. På AktivBo ser vi det som en viktig del i vårt uppdrag att lyfta fram de bolag vi samarbetar med på olika sätt.

Kundkristallen

Sveriges bästa hyresvärdar

Sedan 2005 uppmärksammar AktivBo Sveriges bästa hyresvärdar. Kundkristaller delas ut till de fastighetsbolag som lyckats bäst, både privata och kommunala bostads- och fastighetsbolag. Som vanligt är det ingen jury eller kommitté som avgör vinnarna - utan hyresgästerna själva.

Observera att årets prisutdelning inte kommer sändas digitalt/streamas - vi ses på Berns!

Kundkristallen ›
image002
AktivBo_Benchmark_event_sthlm_2020_141

Insights webinar

Under Benchmark Event-veckan bjuder vi in till Insight webinars där både kommunala och privata bolag delar med sig av erfarenheter och best practice. Alla webinar är helt kostnadsfria och öppna för alla.

Läs mer Insight webinars ›